Lisätietoa

Trubaduuri Olli Orrenmaa on pitkänlinjan muusikko, joka singahtaa lyhyelläkin varoitusajalla viihdyttämään akustisesti trubaduurina tai tarvittaessa myös sähköisesti solo bandina. Synttärit,yritysjuhlat, pikkujoulut, harjannostajaiset y.m.

 Kilpailumenestystä Tapsan Tahdit jaettu 3.sija v.91 oma laulu Yön soittaja, Tangomarkkinoiden ja Veikkaus Oy:n sävellyskilpailu v.96 niinikään jaettu 3.sija kappaleella Lottopotti, levytys Marita Taavitsainen. Kun otsikossa lukee,että "Meistä", niin kerrottakoon, että keikkailemme välillä myös seniorimestarilaulaja SM2013 kanssa duona Jokke Kytö ja Olli Orrenmaa. Joillakin trubaduurikeikoilla myös vahvistuksena bassossa Ville Orrenmaa.

LISÄÄ LÖYLYÄ JUHLIISI, TILAA LAULUNLYÖMÄ VIIHDYTTÄJÄ!

Historian havinaa

Innostus laulamiseen ja soittamiseen tulee kotoa verenperintönä. 10 vuoden iässä tuli voitto henkisissä kilpailuissa Kauhavalla isän valmentamana kappaleella Pappani maja. Sen jälkeen pikkupoikaa vietiin kissanristiäisistä toiseen muutaman vuoden. Sitten tulivat bändikuviot ja innostus Elvis Presleyhyn ja pian sitten  Brittipoppiin Beatlesien myötä.Siihen aikaan piti keikalle päästäkseen olla ohjelmistossa kuitenkin pääasiassa iskelmää ja pakolliset tangot. Rokkibändivirityksiäkin oli, mutta useimmat kokoonpanot "taipuivat" ravintolabändeiksi, koska sillä rintamalla riitti keikkaa. Pitkä aikakausi vierähti myös viihde- ja jazzmusiikin parissa. Sain olla Olli Niemisen ja Jyri Ala- Nikkolan bändin riveissä useita vuosia. Näista kuvioista kehkeytyi myös Kauhava-Big Bandin, jonka solistina olin11 vuotta.

Menestys Tapsan tahdeissa poiki muutamia trubaduurikeikkoja ja sai innostuksen jatkamaan sillä tiellä.

 Leipätyö Ylen Pohjanmaan Radiossa ja perhe ja pienet lapset rajoittivat 90 luvulla kuitenkin laajempaa keikkailua. Ja hyvä niin ainakin perheen kannalta!

Finnradion haastattelu Fuengirolassa

https://www.facebook.com/Olli-Orrenmaa-206014596188283/

 

Tästä youtube kanavalleni

www.youtube.com/user/Orrenma

 

 

Yhteystiedot